«ESTIC ABURRIDA DE LES CEFALEES»

Avui parlant amb una comercial em comentava que patia de cefalea. Que ja estava habituada i que es prenia ibuprofè o bé si era molt dolorosa un Triptan( agonista de la Serotinina) i així anava tirant.

Li he preguntant perque no feia acupuntura i m’ha mirat amb aquella cara de………aquesta trauma de què va? M’està prenent el pèl?.

Doncs no! El que molta gent no sap és que l’acupuntura va molt més enllà, no sols serrveix per lumbalgies i dolors articulars… També va bé per les cefalees; el que crec que és més complicat és fer-ne un bon diagnòstic per poder fer-ne un acurat tractament( pot ser deguda a un ascens de yang de fetge molt freqüentment però també a una deficiència de runyó, de sang….).

Aquí ho deixo…. I recordeu que l’acupuntura no és màgia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s