METGES ACUPUNTORS ACREDITATS

A la pàgina http://www.metgesacupuntors.org trobareu el llistat de metges acupuntors acreditats pel Col·legi de Metges de Barcelona.

PER QUĖ UN METGE ACREDITAT?

Tot i que l’acupuntura és una tècnica relativament segura i amb poques complicacions no està exempta d’elles.

1- Només un professional amb bons coneixements de l’anatomia pot saber i controlar els riscs de punturar alguns punts concrets d’acupuntura. Per exemple, una de les complicacions més freqüents és el neumotòrax que es pot evitar controlant la direcció de l’agulla i la profunditat de la mateixa pel que es necessita saber l’anatomia de tòrax i pulmó.

2- Només un professional que conegui com dur a terme la punció amb mesures asèptiques pot evitar el risc de infecció al punturar un pacient. Sobretot s’ha de tenir en compte en pacients inmunodeprimits on el risc de complicacions infeccioses és més alt.

3-Per últim la manca de coneixements mèdics podria endarrerrir una assistència mèdica que podria ser urgent i NO subsidiària de tractament amb acupuntura.

Per això, si busques un acupuntor dona-li una ullada al llistat i segur que en trobes un que et pugui tractar de forma segura.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s